torstai 12. kesäkuuta 2014

W.A.R.P Salamurhaajan oppipoika - Eoin Colfer


Nimi: W.A.R.P Salamurhaajan oppipoika
Kirjailija: Eoin Colfer
Julkaisuvuosi: 2013
Sivumäärä: 304

W.A.R.P Salamurhaajan oppipoika aloitta Eoin Colferin uuden nuorten sarjan. Ensimmäinen kirja matkaa ajassa 1800-luvun loppupuolelle missä salamurhaajan oppipoika on vastentahtoisesti tekemässä ensimmäistä salamurhaansa ja päätyy madonreiän kautta yhtäkkiä kauaksi tulevaisuuteen.

Tulevaisuudessa Chevvie, amerikklainen intiaaniorpo on komennettu Lontooseen tekemään turhaa työtä, koska hänen tekemä keikkansa F.B.I:lle Los Angelesissa meni pieleen. Hän on paikalla kun Riley tulee menneisyydestä tulevaisuuteen ja siitä alkaa heidän seikkailunsa, joka johdattaa heidät ympäri ämpäri Lontoota, menneisyyteen ja takaisin.

Lainasin kirjan ihan uteliaisuutta kirjastosta, koska halusin nähdä mihin suuntaan Colfer lähtisi Artemis Fowlin jälkeen. Ja täytyy sanoa että minua ei kiinnostanut. Luin kirjan loppuun vain sen takia, että olin lainannut sen ja aloittanut, joten en voinut lopettaa. On tuhlausta palauttaa kirja kirjastoon, eikä edes lukea sitä.

Mutta muuten kirja ei ollut minulle tarkoitettu ollenkaan. Lisäksi alkuviikon lukumaratoonilla saattoi olla vaikutusta lukemiseeni, koska ei vain jaksanut lukea. Kai sitä on pikku hiljaa tulossa vanhaksi kun ei vain enää pysty lukemaan viikkoa putkeen, vaan tarvitsee pari lepopäivää väliin.

Arvosana: ***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti