torstai 18. heinäkuuta 2013

Nostradamuksen aikakirjat - Mario Reading


Nimi: Nostradamuksen aikakirjat
Kirjailija: Mario Reading
Julkaisuvuosi: 2009
Sivumäärä: 434

Nostradamuksen aikakirjat kertovat kirjailija Adam Sabirista, joka vastaa erään mustalaisen tarjoukseen Nostradamuksen kadonneista ennustuksista. Mustalainen kuitenkin saapuu tapaamiseen tuli kintereillään ja sanoo Sabirille ainoastaan kaksi sanaa ja se siinä. Myöhemmin mustalainen löydetään kuolleena ja Sabiria ajatellaan olleen siihen osallinen. Sabirille paljastuu että joku muukin haluaa ennustukset yhtä pahasti kuin hän.

Alkaa seikkailu pitkin Ranskaa yhdessä mustalaisten kanssa, joiden jäseneksi Sabir otetaan ja jotka ovat merkittävässä asemassa ennustuksien löytämisessä. Mutta samalla heitä ajetaan takaa, eivätkä he pääse pakoon, kun kintereillä on psykopaatti mies.

Pidin kirjasta, vaikkakin inhosin pääpahista toden teolla. Miten joku pystyykin sellaisiin tekoihin, en käsitä. Lisäksi mielestäni kirja ei kompastunut aarrejahti-kirjojen tavallisiin virheisiin, eikä kaikki ollut selvää heti ensimmäiseltä sivulta.

Lisäksi sain selville kirjan olevan trilogian aloitusosa, joten aion ehdottomasti lukea loputkin, jos vain löydän ne jostain.

Arvosana: ****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti