tiistai 30. kesäkuuta 2015

Varjojen saalistaja - Nora Roberts


Nimi: Varjojen saalistaja
Kirjailija: Nora Roberts
Julkaisuvuosi: 2014
Sivumäärä: 317

Varjojen saalistaja on toinen osa Nora Robertsin noitaserkuksista kertovassa O'Dwyerin serkuksest trilogiassa. Tällä kertaa päähenkilönä toimii Connor O'Dwyer, joka on keskimmäinen ja perinyt voimansa Eamonilta noita Sorchan ainoalta pojalta. Edellinen kirja päättyi siihen, että serkukset iskivät yhdessä kolmen läheisensä kanssa Cabhaniin pahaan velhoon, mutta joka haavoittui vain.

Nyt Cabhan on jälleen serkusten perässä, ja he yrittävät epätoivoisesti etsiä tämän tuhoamiskeinoa. Connorilla on kuitenkin muitakin huolia kuin pelkkä Cabhan. Yllättäen Meara, hänen sisarensa paras ystävä on alkanut kiinnostaa häntä muutenkin kuin ystävänä, eikä COnnor oikeastaan osaa suhtautua siihen, tai ei tiedä miten suhtautua siihen.

No ylläolevasta kuvauksesta voi päätellä jälleen kerran mitä tulee tapahtumaan. Jälleen kerran aivot narikkaan luettavaa, josta pystyy ensimmäisiltä sivuilta asti päättelemään mitä tulee tapahtumaan. Tai sitten olen lukenut aivan liikaa Robertseja, että osaan hänen juonenkäänteensä ulkoa. Vaikkakin hän on nykyään vähentänyt yleensä kirjan lopussa tapahtuvia dramaattisia eroja.

Kirja oli jälleen ihan okei, enkä odottanutkaan saavani mitään sen suurempaa kokemusta siitä. Luultavasti tulen lukemaan trilogian viimeisenkin osan jossain vaiheessa, vaikka suurin piirtein jo tiedän mitä siinäkin tulee tapahtumaan. Vaikak Brannan näkökulma on varmasti todella mielenkiintoinen.

Arvosana: ***
Kirjahaaste: A book with magic

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti