keskiviikko 13. toukokuuta 2015

After Törmäyksen jälkeen - Anna Todd


Nimi: After, törmäyksen jälkeen
Kirjailija: Anna Todd
Julkaisuvuosi: 2014
Sivumäärä: 649

After törmäyksen jälkeen on ensimmäinen jatko-osa Anna Toddin After-kirjalle, jossa tutustuttiin Tessaan ja Hardiniin, joiden rakkaustarina oli myrskyisä ja riitainen. Ja sama meno jatkuu myös tässä toisessa osassa. Tessa sai edellisen kirjan lopussa tietää jotain mitä Hardin oli hänelle tehnyt, ja jätti Hardinin sen takia. Hardin ei kuitenkaan suostu jättämään Tessaa rauhaan.

Pari suotaa ja huopaa läpi kirjan ongelmissansa, joista ei näytä tulevan loppua ja jotka olisi todella yksinkertaista ratkaista. Nimittäin puhumalla. Tosin sitähän nämä kaksi eivät osaa keskenään tehdä. Pidin ensimmäisestä osasta, mutta koska sama meno jatkui toisessa niin aloin oikeasti miettiä että mitä uutta tässä 600 sivun aikana ehtii tapahtua, ja koska tämänkin jälkeen on kaksi kirjaa vielä tulossa, niin taidan skipata ne mieluusti.

Ensimmäinen kirja olisi tietyllä tavalla riittänyt, jos sen lopetus olisi ollut toinen. Tästä toisesta huomasi kirjan taustan fanfictionia, tai ainakin minulle se oli niin täynnä kaikkia kliseitä ja juonenkäänteitä ficeistä, että en oikein tiennyt mitä ajatella. Tiedän että kirja on niin sanotusti hömppää, mutta silti minulle kirjasta jäi todella pinnallinen olo, jossa ei oikeastaan kehittynyt yhtään mikään.

Ja harvinaista kyllä, kuten jo sanoin, ei innosta lukea kahta seuraavaa kirjaa, koska ne luultavasti menevät samalla kaavalla mitä tämäkin.

Arvosana: **
Kirjahaaste: A book written by someone under 30

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti