tiistai 15. toukokuuta 2012

Fifty Shades Freed - E.L. James

Nimi: Fifty Shades Freed
Kirjailija: E.L. James
Julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 579

Viimeinen osa Fifty Shades-trilogiaan ja minun mielestäni joltain osin hieman turha. Ei sillä että se mitenkään pilaisia kertomuksellaan kaksi edellistä kirjaa, mutta jotenkin siitä kuitenkin jää sellainen tunne, että tätä nyt pitkitetään turhan päiten.

Miksi aina, jos joku pari saa onnellisen päätöksen, niin siihen pitää vielä mennä sotkemaan jotain? Toki Christianin menneisyydessä oli vielä jotain aukkoja, joihin lukijat varmasti halusivat vastauksen, mutta silti ei ehkä näin kuitenkaan.

Juoni kuitenkin jatkaa muutamaa viikkoa myöhemmin kuin mihin Fifty Shades Darker päättyi. Ana ja Christian ovat päässeet häämatkalleen ja elävät onnellisena auvoista aikaa. Kotia päästyään kaikki kuitenkin muuttuu, Anan entinen työnantaja alkaa uhkailla heitä, eikä aivan kaikki ole kunnossa Anan ja Christianinkaan kohdalla.

Viimeisessä kirjassa päästään ihan kunnolla Christianin päänsisälle, lopussa varsinkin, kun kirjassa oli ekstarana pari lukua hänen näkökulmastaan, mikä oli enemmän kuin mielenkiintoista. Lisäksi saamme nähdä uusia puoli Anastakin.

Suosittelen lukemaan, jos piti edellisistä :)

Arvosana: ****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti