tiistai 15. toukokuuta 2012

Fifty Shades Darker - E.L. James

Nimi: Fifty Shades Darker
Kirjailija: E.L. James
Julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 532

Fifty Shades Darker jatkaa siitä mihin Fifty Shades of Grey jäi. Christianin ja Anan erosta, kun Ana tajusi, ettei pystyisi olemaan sitä mitä Christian haluaisi hänen olevan. Muutama päivä erossa ja Christian lähestyy häntä uudella ehdotuksella, jonka kanssa Anan ei tarvitse kauaa miettiä, mitä hän oikeasti haluaa.

Fifty Shades Darker ajautuu vielä edellistä kirjaa tarkemmin Anan pään sisälle, mutta samalla saadaan tietää lisää Christianista ja niistä kaikista asioista, jotka ajoivat hänet siihen tilanteeseen, missä hän on. Seksiä on taas, yllättäen, mutta se jää ehkä hieman vähemmälle kuin ensimmäisessä osassa. Tärkeimpään osaan nousee Christianin ja Anan orastava suhde, joka etsii tukea toisistaan, mutta tukea ei saa, jos ei osaa kertoa totuutta.

Välillä kuitenkin tuntuu, että Christian ja Ana liikkuvat turhan nopeaa eteenpäin, mutta kukin taaplaa tyylillään, eikä se liian nopea liikkuvuus heijastu tarinan kulkuun mitenkään.

Rakastin tätä yhtä paljon kuin ensimmäistäkin osaa ja hahmin sen yhtä nopeasti. Suosittelen lämpimästi kaikille, jos kiinnostaa erotiikka ja draama yhdessä.

Arvosana: *****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti