tiistai 1. heinäkuuta 2014

Bridget Jones Mad about The Boy - Helen Fielding


Nimi: Bridget Jones: Mad about The Boy
Kirjailija: Helen Fielding
Julkaisuvuosi: 2013
Sivumäärä: 441

Yllätyin positiivisesti koska löysin paikalliskirjastosta viimeisen Bridget Jonesin, Mad about the Boyn ja lainasin sen sen kummempia miettimättä. Otin sen heti ensimmäisenä lukulistalle ja taisin lukea sen kahdessa päivässä ja petyin jo heti alussa.

Mark Darcy on nimittäin kuollut viisi vuotta sitten ja Bridget on kahden lapsen leskiäiti, joka deittailee itseään paljon nuorempaa miestä, mistä kirjan nimi tulee. Ja edelleen kirja on kirjoitettu päiväkirja tyylillä, mikä ei ole muuttunut yhtään mihinkään.

Mutta pelkkä alun pettymys ei ollut tarpeeksi. Kirjassa ei vain ollut enää sitä samaa mitä kahdessa ensimmäisessä. Se tuntui jotenkin pakolla kirjoitetulla tehdyltä ja oikeastaan olisin halunnut lukea Bridgetin ja Marking perhe-elämästä, enkä Bridgetin elämästä sen jälkeen, kun Mark on kuollut traagisesti ajettuaa Sudanissa maamiinaan.

Ihan oikeasti, kaksi kirjaa siitä miten Bridget yrittää löytää itselleen miehen ja sitten kolmannessa kirjassa mies on jo kuollut ja Bridgetistä on tullut puuma ja hepsankeikka, jolta ei luonnistu oikein mikään. en tykännyt, en tykännyt lainkaan.

Oli kirjassa pari hyvää kohtaa, mutta se menetti jo minut alkuhetkillä, koska mielestäni kirjasta olisi tullut loistava, jos se olisi kuvaillut Markin ja Bridgetin perhe-elämää tai edes häihin valmistautumista, koska sielläkin Bridget on varmasti koheltanut aivan tarpeeksi.

Arvosana: **½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti