keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Kuinka rakastutaan - Cecelia Ahern


Nimi: Kuinka rakastutaan
Kirjailija: Cecelia Ahern
Julkaisuvuosi: 2013
Sivumäärä: 424

Christine Rose on juuri jättänyt miehensä, nähnyt toisen miehen ampuvan itsensä, kun hän näkee jo toisen itsemurhayrityksen kuukauden sisään. Tällä kertaa mies on hyppäämässä sillalta alas mutta Christine onnistuu estämään sen. Miehen nimi on Adam ja Christine lupaa näyttää hänelle kahden viikon aikana että elämä on elämisen arvoista.

Kirja sen jälkeen keskittyy kuvaamaan elämää tuon kahden viikon aikana, kuinka Adam ja Christine tutustuvat toisiinsa, sekä käsittelevät molempien ongelmia, eivätkä vain Adamin. Pidin kirjan kuvailuista, vaikka ainakin minulle oli alusta asti selvää miten tässä tulee käymään. Toisaalta tällaisten kirjojen tarkoitus ei ole se päämäärä, vaan matka minkä päähenkilöt tekevät ja siitä itse pidin.

Rakastuin Christinen perheeseen, he olivat ihanan tungettelevia ja suorasukaisia omalla tavallaan. Myös pienet sivujuonen pätkät olivat viihdyttäviä, sekä yllättäviä. Koknaisuutena kirja oli vallan mainio ja nyt mieleni tekisi lähteä käymään Dublinissa. Voi Ahern minkä teit.

Suosittelen lukemaan, jos kaipaa kevyttä romanssia arkipäivään ja pitää muutenkin Ahernin tyylistä kirjoittaa tarinoita.

Arvosana: ****
Kirjahaaste: A book set somewhere you've always wanted to visit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti