sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Varjojen ratsu - Nora Roberts


Nimi: Varjojen ratsu
Kirjailija: Nora Roberts
Julkaisuvuosi: 2013
Sivumäärä: 373

Varjojen ratsu aloittaa Nora Robertsin uuden yliluonnollisen romanttisen trilogian. Tosin huomasin tämän trilogia asian vasta kirjan viimeisessä luvussa, mutta ei haittaa. Kirja kertoo Ionasta, joka myy Amerikassa kaiken ja muuttaa Irlantiin serkkujensa luo ja saa samalla tietää olevan Hämärän noita, eli tällä on taikavoimia.

Iona on myös todella hyvä hevosten kanssa ja päätyy Irlannissa työskentelemään tallilla, jossa tallin omistaja Boyle kiinnittä hänen huomionsa heti. Ja tallin toisen omistajan Finin ostama uusi hevonen myös.

Kirja oli taattua Robertsia ja se meni täsmälleen saman vanhan kaavan mukaan. Koska pystyin jo alusta alkaen näkemään mitä tulee tapahtumaan, mutta addikti on addikti. Pakko lukea, vaikka tietäisikin lopputuleman. Toisaalta yliluonnolisuudesta en ole koskaan pitänyt Robertsin kirjoissa, enkä pitänyt siitä nytkään.

Mutta toisaalta aivot narikkaan-lukemiseen tämä sopi oikein hyvin. Tosin itselläni oli kiire lukea se loppuun, koska oli vain viikonloppu aikaa, joten en ehtiny nauttimaan siitä niin paljon kuin olisin ehkä halunnut.

Arvosana: ***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti