maanantai 27. helmikuuta 2012

Silence - Becca Fitzpatrick 10/100


Nimi: Silence
Kirjailija: Becca Fitzpatrick
Julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 448

En malttanut odottaa suomenoksen ilmestymistä, vaan minun oli pakko saada tämä kirja käsiini nyt ja heti. Mikä onnistuikin helposti. Silence hyppää ajassa eteenpäin Riitasoinnun tapahtumista, kun Nora herää syyskuussa hautausmaalta ja on unohtanut kaiken mitä tapahtui huhtikuun jälkeen. Hänellä ei ole mitään käsitystä, missä hän on ollut ja mitä hän on tehnyt.

Kirja kertaa alussa kahden edellisen tapahtumat, aika hitaanlaisesti, mutta puolen välin jälkeen kaikki menee nopeasti ohitse. Kuka on Jev? Ja miksi kaikki tuntuvat pitävän jotain Noralta salassa. Kirja on ehkä paras Hush, Husheista. En osaa oikein päättää sen ja Riitasoinnun väliltä, mutta vaaka kallistuu hiukan enemmän Silencen puolelta.

Nautin todella sen lukemisesta ja taas vaihteeksi ahmin sen loppuun, enkä vain pystynyt lopettamaan. Fitzpatrick osaa pitää lukijansa vallassansa loppuun asti. Ja lopetus oli jotain, mitä en olisi osannut odottaa ollenkaan. Enkä malttaisi odottaa viimeisen osan tulemista mahdollisimman pian. Okei se tulee syksyllä ja olen jo lukenut sen prologin, mikä lupaa kolmiodraamaa, mitä en oikeastaan toivo. Kolmiodraama olisi ehkä liikaa tälle kirjasarjalle ja liian kliseinen tapahtuma. Mutta suosittelen oikeasti kaikkia lukemaan, jos kaipaa jotain romanttista fantasiaa.

Arvosana: ****½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti