maanantai 14. elokuuta 2017

Jääkaksoset - S.K. Tremayne


Nimi: Jääkaksoset
Kirjailija: S.K. Treymayne
Julkaisuvuosi: 2015
Sivumäärä: 349

Jääkaksoset on trilleri, jossa Moorcroftien perhe muuttaa asumaan Torranin saarelle Skotlantiin aloittaakseen kaiken alusta. Tai laittaakseen taakseen sen mitä on tapahtunut, nimittäin perheen toinen kaksosista oli kuollut vuotta aikaisemmin. Mutta uusi alku sa karmean käänteen, kun elossa oleva kaksonen väittääkin olevansa kuollut kaksonen ja se saa hänen äitinsä pyörälleen päästään.

Perheessä on paljon salaisuuksia ja nuo salaisuudet kaatuvat päälle pienellä saarella, josta on erittäin huono kulku mantereelle. Mitä oikeasti tapahtui Lydian kuolinpäivänä? Kumpi kaksosista kuoli?

Tartuin kirjaan ihan mielenkiinnolla, vaikka trillerit eivät ole olleet viime aikoina lukulistallani. ALuksi luettuani takakirjan kannen mieleeni nousi Reginan laulu niminen kirja, josta todella pidin ja jossa oli myös epäselvää kumpi kaksosista kuoli. Mutta jokin kirjassa ei vain sopinut minulle. Ideana kyllä ihan hieno, mutta toteutus ontui, ja luin kirjan oikeastaan pakolla loppuun. Oletettavasti hieman suuret ennakko-odotukset kostautuivat, mutta uskoisin että genressään ihan kohtalainen kirja.

Arvosana: **

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti