sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Stars of Fortune - Nora Roberts


Nimi: Stars of Fortune
Kirjailija: Nora Roberts
Julkaisuvuosi: 2015
Sivumäärä: 314

Stars of Fortune aloittaa Robertsin Guardians-trilogian, joka on yksi lisäys hänen fantasiatrilogioihinsa. Tällä kertaa etsitään Jumalten kuningattarelle luomia tähtiä, joita on kolme kappaletta ja joita hamuaa myös paha jumalatar, jolle tähtiä ei missään nimessä saisi antaa. Tähtien metsästystä varten Korfulle kerääntyy kuusi ihmistä, joilla on jokaisella on omat salaisuutensa ja erikoiskykynsä.

Ensimmäisen kirjan tähtenä on Sasha, taidemaalari joka osaa myös aistia ihmisten tunteet, sekä saa aina välähdyksiä tulevista tapahtumista. Mutta hän kieltää kykynsä, mikä on johtanut toistuviin päänsärkyihin. Lisäksi hän pystyy piirtämään tulevat tapahtumat ja ihmiset uniensa perusteella. Hänestä tarina saa alkunsa ja hän on se joka tunnistaa joukon, joka on täysin satunnaisista ihmisistä koostuva porukka.

Kirja on alustusta seuraaville kirjoille. Sellainen hyvä trilogian aloitus, jossa on kuitenkin kasvutarina, taustatarina, sekä seikkailua ja romantiikkaa aivan nokko. Kevyttä kesälukemista nyt kun ilmat ovat mitä ovat

Arvosana: ****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti