sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Menneisyyden vangit - Nora Roberts


Nimi: Menneisyyden vangit
Kirjailija: Nora Roberts
Julkaisuvuosi: 2003
Sivumäärä: 540

Menneisyyden vangit sijoittuvat Marylandiin, jossa prologissa siepataan kolmen kuukauden ikäinen tyttövauva. Tyttövauvan katoaminen on pinnalla edelleen 30 vuotta myöhemmin, kun Woodsboron pikkukaupungista löytyy kivikautinen asuinpaikka. Tutkimuksia tulee johtamaan arkeologia Callie Dunbrook. Koska tapaus saa paljon media huomiota niin Calliekin pääsee televisioon, josta Suzanne Cullen bongaa hänet ja yhdistää tyttäreensä, joka katosi 30 vuotta sitten.

Callie ei ole aluksi uskoa tätä, mutta menneisyyden kaivamisen jälkeen mieli alkaa kääntyä. Lapsen sieppauksen tutkiminen ei ole kuitenkaan kaikille mieleen ja Callien kaivauksilla alkaa tihutöiden sarja, jossa myös kuolee ihmisiä. Kuka on kaiken takana? Ja miksi ex-mies Jake aiheuttaa vieläkin Callielle tunteita.

Nappasin kirjastosta vielä mukaani vanhempaa Robertsia, jonka olen lukenut joskus aikoja sitten. Aluksi sekoitin sen tosin Robertsin kirjaan, jossa käydään Helsingissä, koska kirjojen suomalaiset kannet ovat samanlaisia, mutta aika pian minulle valkeni, että kyseessä olikin toinen kirja. Mutta kuitenkin kirja josta olen pitänyt. Kirjan lukemisesta oli aikaa jonkin verran, että en muistanut kaikkia käänteitä, mikä oli hyvä asia. Pidin siitä yhtä paljon mitä aikaisemminkin.

Arvosana: ****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti