keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Usko Rakkauteen - Nicholas Sparks


Nimi: Usko rakkauteen
Kirjailija: Nicholas Sparks
Sivumäärä: 390
Julkaisuvuosi:2005

Luin jälleen vähän Sparksia, koska kaipasin jotain hyvää romanttista tarinaa ja tämä oli sitä, vaikkakin kovin ennalta arvattava välillä. Juonena on se, että Jeremy Marsh, New Yorkista kotoisin oleva toimittaja lähtee huvikseen tutkimaan pikkukaupungin hautausmaalla tapahtuvia valoilmiöitä, joihin uskotaan liittyvän kirous.

Samalla hän tapaa Lexie Darnellin, jonka kanssa hänellä on aluksi kireät välit, mutta ne lämpenevät tietenkin melkein heti joksikin muuksi. Kirja kuitenkin pompottelee kysymyksellä, jos kummallakin on oma elämänsä omassa kaupungissansa, niin miten sellaisessa tilanteessa pystyy saamaan parisuhteen toimimaan. Ratkaisu on aikalailla ilmiselvä.

Mutta mielestäni juoni ei ollutkaan pääasia, vaan ne pienet hetket päähenkilöiden välillä ja se, että mietti koko ajan mielessänsä kuinka tyhmästi he välillä käyttäytyivätkään. Mutta jos kaipaa kevyttä romantiikkaa, niin kirja kannattaa ehdottomasti lukea.

Mistäköhän johtuu, että olen lukenut niin paljon romanttisia kirjoja viime aikoina? En tiedä, tai no saattaa minulla olla pienoinen käsitys. :D

Arvosana: ***½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti